';
Η αγάπη μας προς το κάθε τι που σχετίζεται με τη λεβάντα είναι η αφορμή για να δημιουργήσουμε το κατάστημα “Boutique & Museum Alpha Lavender”
NO1410-0918-AESOP-NORWAY-STORE-PRINSENGATE-ARTICLE-BANNER-700x437px-FA-1_5
ΤΟ ΟΡΑΜΑ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ALPHA LAVENDER ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Το  όραμα, η αποστολή και οι αξίες του εταιρικού καταστήματος της ALPHA LAVENDER ενώνονται  σε ένα μέσο των Ελληνικών  προϊόντων λεβάντας, υψηλής ποιότητας, προσιτά για όλους τους καταναλωτές. Εκφράζουν τις αρχές που καθοδηγούν το προσωπικό της εταιρείας μας σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας.

Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Εγγυόμαστε την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και τη μέγιστη απόλαυση από τη χρήση των προϊόντων μας, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα με σεβασμό τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στόχος μας πάντα είναι η χρησιμοποίηση υλικών υψηλής ποιότητας, φυσικής προέλευσης.

dsfd2
Cup of shea butter with shea nuts
Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Η  επιλογή τους σε συνδυασμό με την  αποτελεσματικότητα τους  και την ικανότητάς τους να παρέχουν στο δέρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να παραμένει  υγιές και όμορφο.

ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ALPHA LAVENDER ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ,

με αποδεδειγμένη προέλευση, που παράγεται στη χώρα μας, στα ιδιόκτητα αποστακτήρια της εταιρείας.

levanda-402SSS2aaaa
188
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ  ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΙΘΕΡΙΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΛΕΒΑΝΤΑΣ.

Η διευρυμένη κλίμακα παραγωγής παρέχει στην εταιρεία μας την εξαιρετική δυνατότητα να επωφελείται από τα ιδιαίτερα κλιματολογικά, βιολογικά και περιβαλλοντολογικά χαρακτηριστικά των περιοχών στις οποίες καλλιεργούμε το φυτό Lavandula angustifolia (vera) – ‘γνήσια’ λεβάντα, γεγονός το οποίο συνεπάγεται εγγυημένη και σταθερή ποιότητα του παραγόμενου αιθέριου ελαίου λεβάντας, ανταποκρινόμενη στις παγκόσμιες απαιτήσεις και προδιαγραφές.

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΥΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

σε συνδυασμό με τις ευωδιαστές μυρωδιές που πλανώνται πάνω από τις ανθισμένες φυτείες λεβάντας, λουσμένες από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο της Μεσογείου.

Cup of shea butter with shea nuts
Cup of shea butter with shea nuts
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

αρώματα για το σπίτι και προϊόντα προσωπικής φροντίδας που περιέχουν αιθέριο έλαιο λεβάντας. Προϊόντα με ένα κοινό χαρακτηριστικό: το καθένα τους χαλαρώνει τις αισθήσεις, μαγεύει με το άρωμά του, προσφέροντας πραγματικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΩΣΤΗΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

Τα καλά λόγια των πελατών μας, κάθε φορά, μας τιμούν και μας συγκινούν.

safg567

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα φροντίζοντας για την εμφάνιση και την άνεσή τους. Η χρήση φυσικών προϊόντων λεβάντας με το εμπορικό σήμα ALPHA LAVENDER είναι ένα πραγματικό ταξίδι των αισθήσεων, μια μοναδική απόλαυση.

Οι  ομαδικές επισκέψεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο αποστακτήριο και το κατάστημα είναι απαραίτητη η έγκυρη κράτηση.

Το κατάστημα μουσείο λεβάντας είναι επισκέψιμο από:

Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 16.00.

Σάββατο από 11.00 εως 17.00

Κυριακή – κλειστά